Om OS

Hvem er vi?

Vi er et frivilligt udvalg under Vraa/Børglum IF, som brænder for at gøre en forskel for børn og unge i Vrå og omegn. Vi stræber efter at lave en uge i fodboldens tegn, hvor alle bliver udfordret på teknik og fysisk, men ikke mindst ønsker vi også at skabe den gode oplevelse.

Når årets fodboldskole er ovre, så er udvalget i gang med at evaluere – hvormed vi forsøger at optimere skolen, så den bliver endnu bedre til den næste. Dette har også resulteret i, at vi fortsat oplever et stigende antal medlemmer til vores fodboldskole.

Vi forsøger at imødekomme alle børn og unge, hvilket også gør, at ugen har til formål at skabe den gode oplevelse, hvor vi har fodbold i højsæde, men prioriterer også i høj grad at lade elever lege, skabe nye venskaber og andre alternative aktiviteter, såsom hoppeborg, konkurrencer, ICV-cup og overnatning

Deltagere på fodboldskolen

0
2022
0
2021
0
2018

VBI Fodboldskole 2022

IGEN i år har vi slået tilmeldingsrekord på antal tilmeldte børn på VBI Fodboldskole. Vi, i udvalget, er ovenud taknemlige og stolte over, at flere og flere vælger VBI Fodboldskole. Derfor er det også vores pligt at sikre, at fodboldskolen også bliver bedre, sjovere og federe at være på.

VBI Fodboldskole 2021

På fodboldskolen i 2021 slog vi vores daværende rekord med antal tilmeldinger.
YAEH!!!!! Vi er meget imponeret over hvilken opbakning, vi har fra vores "lille" by i Vrå og omegn. Her er vi meget stolte og glade for vores opbakning.
Hvilket viser, at vi gør et eller andet rigtigt. Denne fremgang i tilmeldinger betyder også, at vi, i udvalget, vil bruge endnu mere tid på at lave og forbedre vores fodboldskole.

Lyder det spændende, noget for dig eller dit barn?