SAmarbejdspartnere

MØD DEM ALLE HER


PakkecenterNORD

PakkecenterNORD har sagt ja til at sponsorer VBI Fodboldskole i 2023. PakkecenterNORD - håndterer lager og distribution for andre virksomheder, specifikt webshops.

Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark har sagt ja til at sponsorer VBI fodboldskole i 2022. Sparekassen Danmark er byens lokale pengeinstitut - lokal forankring og nærvær er nogle af Sparekassen Danmarks vigtigste værdier.


Idrætcenter Vendsyssel

Idrætcenter Vendsyssel har sagt ja til at sponsorer VBI fodboldskole i 2022. ICVs fantastiske indlæg danner ramme om fodboldskolen i Vrå. ICV er et af Danmarks mest fantastiske idræts- og konferencecenter, med omgivelser, mad og service helt i top!

Aarup Auto

Aarup auto har sagt ja til at sponsorer VBI fodboldskole i 2022. Aarup auto ved Johnni Knudsen hjælper dig og din bil hele vejen fra det øjeblik, du kommer ind af indkørslen, til du igen er flot kørende på landevejen.


SportsMaster Hjørring

SportsMaster er igen i år med på rejsen. De er vores leverandør af vores spiller og træner tøj. Mangler du sports tøj, så tag i SportsMaster Hjørring så vil de hjælpe jer, med at finde lige det I mangler.